sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Ristiäiskakkua
















Tässä Taimin kakku. - Päällys on vaaleanpunaista sokerikuorrutusta...kirsikankukat rinsessa teki etukäteen sokerimassasta...näyttivät ihan oikeilta-
Kakku oli sisältä suklaakakkutaikinaa...välissä vadelmahilloa kostukkeena Baily¨s Bristol Creamiä. Loppuja syötiin päiväkahvilla (tai söivät).

2 kommenttia:

  1. Onpa herkullista! Kyllä Taimin äiti olisi kakkuleipurinakin osaava!
    Baily's Bristol Cream. Se varmaan toimii kostukkeena, mutta miten makua kuvailisit?

    VastaaPoista
  2. Miten makua kuvailisin---
    Pilvenhattaraa suklaaunelmassa vadelmahillolla jalostettuna kermaisen hemaisevalla liköörillä...
    Rinsessa on lupaillut kakkublogin alottmista....kakun kuvia on jo melkoinen kokoelma ...

    VastaaPoista