torstai 26. helmikuuta 2009

Valoa kaipaan


Graafinen kuva....karu, mutta valoisa...enteilee kevättä..jota sielu pimeän talven jälkeen jo niin kovasti kaipailee...Aamullakin on mukavampi herätä, kun kahdeksalta jo valo tunkee silmäluomien läpi.

Tänään on taas kuriiripäivä. Äidin (85v.) kauppa-asioita juoksentelen ja sitten kiikutan tavarat Jokelaan. Samalla reissulla kipasen katsomaan Rinsessarepekkaa (nuorin tytär) ja lapsiaan Ukkopoikaa 2v. ja Taimirinsessaa, reilut 2kk. Ukkopoika aamusella selaili Bilteman mainoksia ja katseli, mitkä tavarat sopii Ukolle ja mitkä serkkuOnnille...(taisi olla kompressori?)
Siskon tyttärenpojan kaksivuotis juhlat on sunnuntaina...lahjan hakuun, kun en kerkiä tekemään eikä ideaakaan oikein ole.
Ensin kuitenkin lenkille...

Kesämekko - ja spagettiolkainyöpaitabuumi jatkuu...samaan aikaan on tekeillä kaksi mekkoa ja kolme yöpaitaa. Kerrankin ostin kukkakankaita enkä ruvennut itse konekirjomaan.
Turkin matka siintelee takaraivon perukoilla...se pyrkii pullahtelemaan tajuntaan silloin tällöin ja vaatii ponnisteluja pysyäkseen vielä piilossa. Valmisteluja pikkuhiljaa...Kaksi viikkoa lämpimässä, kaiken kattavassa supertäyshoidossa. Uintia meressä...niin huikaisevan turkoosinsinisessä...kuumaa hiekkaa, vilvoittavia merituulia....Kävelyä käsikädessä, kiireettömyydessä, ajassa ja paikassa, mikä ei mitään vaadi... värikylläisessä, outojen tuoksujen maailmassa.
On samaa omistajapariskuntaa seurattu vuodesta 2001...ensin Antaliassa huoneistohotellissa, nyt Kemerissä Garden Resortissa. Miten sitä kaipaa tässä iässä jonkin sortin jatkuvuutta...Tuntuu turvalliseslta mennä tuttuun paikkaan.

Tänään kirkkaus odotuttaa.
..................................

Päivän sana: Mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut, on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa-armosta te olette pelastetut-.Ef. 2:4-5 (KR33/38)

Armosta tämäkin päivä. Jaksamisiin.


Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Hienoa graafisuutta, Yes!
    Kiirettä siellä piisaa, niin täälläkin tällä viikolla. Ensi viikolla pitäisi olla hiljaisempaa, niin toivon.
    Saamani työpöytä järjestämättä, toivon mukaan viikonloppuna sen teen.
    Jaksamista sinnekin ja valoisampaa kohti! ;)

    VastaaPoista