keskiviikko 4. helmikuuta 2009

"Jauhoton" runebergin torttu

Vähähiilihydraattiselle (VHH) sopivia jauhottomia runbergin torttuja:
150g voita
2 munaa,
4dl (200g) mantelijauhoja
1dl hasselpähkinäjauhoja
1dl kermaa
1tl leivinjauhetta
1 maustemitta steviaa (tai reilu desi sokeria)
1 maustemitta manteliesanssia.....

Vaahdota voi ja stevia (sokeri), vatkaa sekaan munat yksi kerrallaan (jos horottuu, sauvasekota).
Sekoita kuiva-aineet ja kerma taikinaan. Laita muffinivuokiin (12kpl)...paina märällä sormella kuoppa keskelle ja laita 1 tl vadelmamarmeladia/torttu...Paista 200 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ja laita sokerikuorrutusrinkula torttujen päälle.
Mies sano, jotta melkeen parempia kun kaupan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti