maanantai 9. helmikuuta 2009

Maanantain puuhasteluja

Posted by PicasaPäivän sana:Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.Joh. 10:10 (KR33/38)
........................................
Ihastuttava talvipäivä.Tunnin lenkillä olin elukan kanssa...kirpeässä, hieman tuulisessa ilmassa...lämpöasteita 0.1.Välillä piti huppu pistää pipon päälle, sen verran vinkkasta oli paikotellen. Suoritin virtuaalisauvakävelyä....ja puhuin akun tyhjäksi puhelimesta.
-Nyt pitää työhuoneeseen kesämekkoa rustaamaan. Tällä hetkellä se tekele roikkuu mallinuken päällä nuppineulojen kanssa....Tekee mieli jo uusia mekkoja, kun edellisiä olen kai jo yli viisi kesää pitänyt. Rinsessa sanoo, että miks teet iankaikkisuus vaatteita...En kai nyt sentään... Eiköhän siellä ole jo uudet, paremmat retongit.

3 kommenttia:

 1. Moi!
  Ihana kukkakimppu! Ja kaunis päivä, tosiaan. Olin ulkovalvonnassa ja liian kevyellä vaatetuksella - nyt paleltaa. Sauna on lämpiämässä, joten eiköhän se tästä!
  Iltoja!

  VastaaPoista
 2. Joo, ihana kukkakuva! Nyt olen lukenu kaiken, mitä tähän mennessä oot kirjottanu tänne :-) Kiitos! Tätä on mukava seurata. Saa nähdä, miten käy mun OH-dieetin alotuksen, täytyy vähän kypsytellä...
  Hyvää yötä, nyt nukkumaan!

  VastaaPoista
 3. Kukat on muuten kuuskymmentävuotiskukkiani...kuvattuna terassitalon terassilla.....lumessa.

  VastaaPoista