tiistai 3. maaliskuuta 2009

Sakeeta ku huttuuPäivän sana: Suotakoon meidän riemuita sinun voitostasi ja nostaa lippumme Jumalamme nimeen. Täyttäköön Herra kaikki sinun pyyntösi. Ps. 20:5 (KR33/38)

Siitähän on laulukin...ja tosi riemullista tietää, että kaikista maallisista asioista on meille voitto varattuna... ja Jumala antaa meille, mitä sydämemme halajaa.

..............................................

Maaliskuun kolmas...ja ulkona pyryttää, "sakeeta ku huttuu".
Ulos pitäisi ruhveltamaan...Taitaa laiskurimumma voittaa. Elukkakin jo kävi tarpeillaan hiekkalaatikossa parvekkeella. Se oppi homman kolmivuotiaana.

Puhtaan valkoiset krookukset tuolla lumen alla vielä uinailee...kohta on niitten aika..Ihmismielikin herää talvihorroksesta. Tänään tosin tumpelopää, samanlainen lumisade aivoissa.

Arkiaskareet odottavat työhuoneessa. Eilen nitkahti piirunverran eteenpäin, kun sain kesäretonkiin vetoketjun ommeltua ja yläalavaran....Semmosia liiveittä pidettäviä mekkoloita. Niissä pitää olla kunnon tukikangas yläosassa.
Kun saisi vielä allit käsivarsista jotenkin kasaan. Olkainmekkoa kuitenkin kesällä mieluusti käytän. So what? Allit lepattaa eikä ne oikein vissiin ilman puukkoa toinnu.
Takalisto kuitenkin kuulemma vanhemmiten kutistuu. Siitäpä voikin päätellä, että vanheneminen vielä odotuttaa.
Mies tietysti kehuu kunnon takapäätä ja arvelee, ettei kannattaisi ainakaan laihtua, ryntäätkin kutistuisivat.
Oma mieli kuitenkin haikailee sitä mielikuvaminää, joka rippikouluaikoina painoi 56kg.
Antaako itselle lupa olla tämmöinen...hyväksyäkö akkaihmisen minuus, 64v. Semmoinen suunnaton sitkeys ja sinnikkyys, itsekontrollin tarve, asuu minussa myötäsyntyisenä. Periksi kun ei niin vaan anneta.

Eilinen oli paastopäivä..(En tiedä, milloin oli tarkoitus lopettaa, joten kahdeksan aikoihin kanakeitttoa söin.)
Tänä aamuna hissukseen heräilin, munan keittelin ja kahvit törräytin. Lautaselle auringonkukan versoja, keittokeltuainen, macadamioita ja voinokare. Aamiaiskuppiin (kultakeramiikka) kermaa kunnon löräys kahvin pohjille.
Iso nippu keltaisia papukaijatulppaaneita keittön pöydällä toimittaa auringon virkaa.
Ravintolisiä D3- vitamiini 25mikrog, vitamaröljyä (omegakolmea) ja tyrosiinia kilpirauhasen aktivointiin.(kilpirauhanenkin muuten toipuu tällä ruokavaliolla...ehkä sisäelinten ja rasvan ansiosta...sekä viljattomuuden). Kunhan saan satsit loppumaan, Kwasniewskiläisittäin pidän lisäravinteet tauolla.

Lounaskermakahvit keittelen, syön mantelimuffinin....vielä jäljellä pakkasessa.
Illalla teen tsilimixiä voissa pannula, kalkkunanmaksaa, ylikypsää oskaria, kuutiojuuria, sipulia, suppilovahverojauhetta ja kanalientä (jonka haihdutan).
Aika yksoikeeta, mutta maukasta, on tämä syömäpuoli....jonka tarkoitus on pitää itsensä terveenä ja lääkkeettömänä.
Rasvalisä ruuassa (pääasiallinen energian lähteeni, 80%) on myös pitänyt ihon oireettomana...Ennen kärsin sitkeästä ihottumasta...oli diagnosoitu joku exema nummulare.

Posti toi juuri ruotsalaisen lääkärin Annika Dahlqvistin kirjan: Karpin tapaan...Alan olla VHH- ruokavalion asiantuntija...on Atkinsit, Heikkilät, Salmenkaita-Nystenit, Kwasniewskit, Grovesit, Montit etc.
Tällä hetkellä tosin Kwasniewskiä suosin ylitse muiden.
Ihmiset kyselevät, miksen aloita jotain ravinto/laihdutus ryhmää...Pitää pistää mietintämyssyyn.
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Ei ole sinussa parantamisen varaa, ihan sopiva olet sanoo Ystävä! :) :)

    Ja niin maan perusteellisen tietäväinen siitä mistä haluat, joten myssy vaan päähän! :D

    VastaaPoista