sunnuntai 28. huhtikuuta 2013


Posted by Picasa
Herkkuaamiainen:
Kreppejä, mansikkakastiketta ynnä -lohkoja ja isosti kermavaahtoa,
vaniljasokerilla ja steviarpauksella maustettuna.
Kreppien ohje:
puoli desiä (30g) vehnäjauhoja
(vaniljasokeria)
suolaa
1.25dl nestettä (vissyä/kermaa tms.)
neljä munaa
50g voisulaa

Ensin sotketaan kuivat aineet, sitten neste ja munat.
Juuri ennen paistoa voisula.
Annoksesta tulee viisi parikymmentä senttistä kreppiä.

Täällä turklandiassa ainakin MIS- merkkinen kreta vispaantuu kunnon vaahdoksi.
Mansikoita saa vissiin ympäri vuoden.

Jos krepeistä jättää sokerin pois, niitä voi käyttää tortillojen tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti